
Nytårsmenu 6 retter
Minimum 2 kuverterNyd festen og forkæl dine gæster med denne lækre luksus menu på årets sidste aften.
Appetizer / Forret 1:
Ristede kammuslinger stegt i smør, hertil stegte grønne asparges med sesam, spicy crumble og rugbrødschips.
------------------------------------------------------------------------
Forret 2:
Jordskokkesuppe med trøffel, hertil ristede bacon, balsamicoperler, saltede trøffelchips, brød og smør.
------------------------------------------------------------------------
Mellem ret: Sorbet med lemon fra Kastbergs.
------------------------------------------------------------------------
Hovedret:
Freygaard oksemørbrad med skiver af foie fine, rødvinssauce, broccoliasparges, syltede borettane løg og kartoffelgratin med trøffelolie.
------------------------------------------------------------------------
3 oste:
Morbier, Manchego og Gorgonzola Dolcelatte
Hertil løgrelish, honningnødder og bornholmer rugkiks.
------------------------------------------------------------------------
Dessert:
Hvid chokoladekage med Yuzu og pistacienødder. Hertil små hindbær cremeux, frisk mango- og passionsfrugt coulis, guld crumble med pistacie krokant og friske ananaskirsebær.